Tuesday, March 24, 2009

KISAH SEKS (1)

18 SX.


Aku pernah berkata kepada seorang blogawan. Aku akan memasukkan entri tentang - LELAKI GATAL.


Jangan terkejut. Tapi memang itu yang akan aku kisahkan. Tapi aku telah menetapkan beberapa kriteria sebelum aku bercerita.


1 - Bukan kisah lucah.
2 - Tidak ada gambar atau adegan erotik.
3 - Tidak membabitkan samada yang hidup mahupun yang sudah mati.


Ya. Memang aku akan kisahkan apa yang berlaku diatas ranjang. Aku akan kisahkan apa yang berlaku didalam bilik peribadi. Tapi bukan kisah sendiri. Cuma, pengalaman hasil perbualan dengan mereka yang telah berpengalaman !


Kalau ada perkataan melampau atau ayat yang terlampau. Aku terbuka untuk menerima teguran.


Rasa malu ? Rasanya semua orang mempunyai perasaan malu. Tetapi hakikatnya bila diceritakan secara 'indiret' semuanya senyum. Bukankah kita sebagai orang Melayu mempunyai tatabahasa dan kata - kata yang berlapik ?


Itu yang akan aku gunakan.


Dan kisah ini akan berterusan secara bersiri.


Ingat tentang satu perkara. SEKS bukanlah satu perkara taboo yang tidak boleh dikisahkan. Malah, ianya adalah IBADAH yang boleh menentukan kedudukan kita di akhirat kelak.


Masih ingat tentang kisah seorang wanita yang dikatakan oleh Rasulullah kepada anaknya Fatimah Az Zahra ? Bagaimana wanita ini adalah 'orang pertama' yang akan dimasukkan kedalam syurga ? Apakah amalannya ?


1 - Menunggu suami dihadapan pintu rumah dengan segelas air.
2 - Memegang rotan.
3 - Menyingkap sedikit pakaiannya supaya kelihatan ... untuk tatapan suami.


Bersambung ...

14 comments:

Kujie said...

mana kisahnya abglong
tak sabar...

hahahahaha....

Tie said...

Pegang rotan untuk apa, abang long ?

Abang Long said...

Kujie - Harap bersabar, kisah ini bersiri.

------

Tie - Untuk dipukul, andainya si isteri tidak menjalankan tugasnya sewaktu ketiadaan suami dirumah.

HappyIrfa said...

salam abg long..
x sabar tunggu next en3.hehe

Mak Su said...

menarik, akan follow, insyallah.

Tie said...

Kena rotan ? Alamak...! Ingat nak rotan anak, hi hi....kena pegang rotan lembik laa...jadi tak sakit, kih kih.....

sally said...

tamau la rotan-rotan, sakit!

hehehhe

izman said...

betul, seks bukan taboo.
tapi mana kisahnya?? tak sabar ni...

achik said...

saya tumpang baca dan senyum.. ;)

NJ@goboklama said...

my.... no comment :P

ILA said...

sabar u all...
tentu mlm ni Abg Long mghasilkan entry seterusnya;)

Apa khabar Abg Long??
:D

echah_syed said...

seks..?? dulu time sekolah kat asrama kami main tapuk buku seks bwh tilam sbb teringin nak tahu pasal SEKS :P

kalo anak2 skrg buku dah tak main sbb bole layari dlm internet.

dorang lebih beruntung sbb lebih berilmu compared dgn kita dulu2..

Abang Long said...

HappyIrfa - Harap bersabar, panjang kisahnya. Hehehe ...

------

Mak Su - Kita berkongsi ilmu.

------

Tie - Rotan yang halus pun sudah menyakitkan.

------

sally - Kalau tidak mahu dirotan, kena buat baik - baik ya.

------

izman - Bersabarlah wahai adinda.

------

achik - Senyum pun dikira sedekah.

------

goboklama - No problem. Hehehe ...

------

ILA - Alhamdulillah sihat. Ya, nantikan siri yang panjang ini.

------

echah_syed - Zaman sudah berubah.

Abang Long said...

HappyIrfa - Harap bersabar, panjang kisahnya. Hehehe ...

------

Mak Su - Kita berkongsi ilmu.

------

Tie - Rotan yang halus pun sudah menyakitkan.

------

sally - Kalau tidak mahu dirotan, kena buat baik - baik ya.

------

izman - Bersabarlah wahai adinda.

------

achik - Senyum pun dikira sedekah.

------

goboklama - No problem. Hehehe ...

------

ILA - Alhamdulillah sihat. Ya, nantikan siri yang panjang ini.

------

echah_syed - Zaman sudah berubah.