Tuesday, November 20, 2007

Hibur, Makan, Minum.

Bukan sembarangan orang. Ini dinamakan persembahan solo. Beliau mampu menarik perhatian dan kerjasama dari audien. Bukan rakyat Malaysia. Tetapi mampu melakukannya demi kerana kesungguhan dan kerjaya profesional. Seorang yang amat menghormati kebudayaan yang berbilang dibumi ini.

videoLayannnnnnn .........


Gaya persembahannya santai, namun mampu menggamatkan suasana majlis.

5 comments:

arsaili said...

errkk..sapa ni bang long? yang pasti bukan bang long kan?

nurazzah8 said...

hehehe.... tak sabar nak tunggu hari abang long post gambar abg long masa dinner nanti.

Abang long, jemput datnag kenduri doa selamat hari sabtu nih.

Mak Su said...

tak leh tengok ler, ruginyer

pB said...
This comment has been removed by the author.
Abang Long said...

arsaili, memang bukan abang long, tapi, lelaki tu didatangkan khas dari TEXAS. Hebat dalam persembahan, boleh menyanyi dalam bahasa melayu !

nurazzah8, harap bersabar. InsyaALLAH.

mak su, ala ... rugi tu !!!!