Tuesday, December 02, 2008

Laluan Alternatif


Disebabkan oleh permintaan yang tinggi untuk menjadi AHLI - Kelab Peminat Novel ALAF21 - ALAF21 FC. Serta laluan trafik yang agak sesak, disamping beberapa masalah teknikal.


Maka, disini, Abang Long memberikan cara manual yang agak mudah untuk mendaftar sebagai AHLI.


1 - Taipkan butiran peribadi. Seperti nama penuh, nombor MyKad, Alamat lengkap, nombor untuk dihubungi dan alamat URL atau alamat blog peribadi (jika ada).

2 - Untuk ruangan subjek. Taipkan - MOHON AHLI.

3 - Hantarkan permohonan anda ke alamat - alaf21fc@yahoo.com


Itu sahaja.


TERIMA KASIH.


# Bagi peminat novel ALAF 21, yang tinggal dikawasan - SHAH ALAM, KLANG, PELABUHAN KLANG, SRI ANDALAS, BANDAR SULTAN SULEIMAN, BUKIT TINGGI. Anda boleh memesan novel minimum sebanyak 2 buah. Dan penghantaran adalah PERCUMA !!! Hantarkan pesanan anda ke alamat emel Abang Long - safmi_80@yahoo.com

13 comments:

ummu asiah said...

Abang Long..

Insya Allah...nak join jugak..hopefully dapat baca lagi novek sesedap membaca novel Kau Tetap Di Hati..

Moga terus berjaya!!

Neeza Shahril said...

boleh neeza tahu tak.. apa keistimewaannya jadi member ya? Neeza ada beli 1 novel baru ni.. hasil Nurzalina. tapi belum habis baca. menarik ceritanya..

illaieylla said...

salam abg long......

emmm jelesnya dgn org yg duk kat area yg disebutkan tu.... kita kat ktn ni kena gi beli sendiri uwaaaa.

sori, kacau rmh org hehehe

Abang Long said...

ummu asiah - Jomlah kita memeriahkan dunia pembacaan BAHASA MELAYU !

Abang Long said...

Neeza Shahril - InsyaAllah, saya akan maklumkan kepada pihak kelab tentang hal ini.

Abang Long said...

illaktn - uiks ... boleh buat tempahan melalui talian ... itu juga mudah.

aNIe said...

Salam Abang Long...kalau akak nak beli novel lain dari Abang Long boleh tak...?

Akak nak cari novel Sehangat Asmara Aisya Sofea...merata akak cari takde...

kak ila said...

Salam Abang Long. Ada laluan alternatif ye? hebat betul orang kuat peminat alaf 21 ni. tahniah utk warga alaf 21.

natni_ieyra said...
This comment has been removed by the author.
natni_ieyra said...

abg long sy blom dpt respon dr alf21 fc,cuma dpt respon dr safmi_80 je

farah said...

abg long, saya dah ok kan dah x de masalah kan? kuiz tu kan rasa nk masuk tp aduhai skrg ni sibuk la....insyaallah kalo sempat saya akan sertai kuiz tu

BurungBelatuk said...

ada kelebihan xjadi ahli...diskaun ka....

Princess Liyana said...

Wah!promosi alaf 21 tu.huhu