Wednesday, August 20, 2008

KHIDMAT MASYARAKAT.

Bermula dengan - BAGAIKAN PUTERI.
Disusuli dengan - CINTA SANG RATU.
Kini trio menjelma - HIJAB SANG PENCINTA.

Ratusan ribu peminat novel, khususnya peminat RAMLEE AWANG MURSHID. Sedang menunggu dengan penuh debaran. Pelancaran trio novel - HIJAB SANG PENCINTA.

Bagi peminat novel ALAF 21. Aku akan membuat penghantaran secara PERCUMA. Bagi pesanan minimum 2 buah novel. Kawasan tersebut adalah - Klang, Pelabuhan Klang, Sri Andalas, Pelabuhan Utara dan Shah Alam.

HIJAB SANG PENCINTA adalah novel terbaru hasil karya RAMLEE AWANG MURSHID. Akan berada di pasaran pada 30hb Ogos. Namun, bagi sesiapa yang ingin mendapatkan awal, sila kirimkan emel ke alamat - safmi_80@yahoo.com dan novel tersebut akan dihantar ke rumah anda. PENGHANTARAN percuma adalah tertakluk kepada minimum 2 buah novel. Dan kawasan penghantaran percuma adalah seperti dimaklumkan diatas.

17 comments:

Ijah @ Fariza said...

salam abg Long,

Saya memang ternanti-nanti novel terbaru Ramlee Awang Murshid.

Ape email address abg Long yer? ade beberapa novel alaf 21 yang saya cari kat kedai buku tapi tak jumpa, so klu saya minta abg long tlg boleh?

saya kat area Pelabuhan klang(town)

Ungku Nor said...

alermak haiii..

nape la Seremban ni tak terletak dalam area Shah Alam ke..Pelabuhan Klang ke..

bang, camne saya nak oder ni..

baru smlm Aliff culik saya punya cinta sang ratu & bagaikan puteri tu..hehehe

KAKTINY said...

nak order gak.. takper.. kena pi amik sendiri kat PKNS pun saya sanggup.. demi karya RAM!!! hihihi

Ungku Nor said...

ko ni bising la Tiny!!

dah alang2 pi amek tu, amekkan la untuk akak skalik..takkan tu pun nak kena cakap!!

ekekeke

KAKTINY said...

akak lagi bising.. nak mintak amikkan, cakap jer lah.. kalau tak cakap camner nak tau nak ke idak ker.. (akak kan suka pinjam dari membeli.. wakakkakakakkahhh)...
eeee.. mak ungku joyah ni kan..

ok abang long.. tiny order 3 buah (termasuk utk makcik kepoh cik kak ungku tu sama - kalau dia order, jgn amik tau.. ni dah termasuk dalam order utk cik ungku joyah tuh..)

dah tak pasal2 aku kena gi deliver kat seremban.. kak ungku ni sajer jer tau nak suh aku pi seremban.. tau ler besday dia minggu depan kan..

eh eh eh.. ampun abang long.. terlebih plak 'ayat' utk kak ungku kat sini.. tiny bukan bleh tgk komen dia kat mana2.. tangan ni 'gatal' jer nak balas komen dia.. hihihihi (dia silap baca mandrem kat tiny kot.. terbaca mandrem 'lawan'.. kahkahkahkah..)

Ungku Nor said...

aku sumbat jugak molot budak Tiny ni dengan kemenyan hantu karang nihhhhh!!!

nak menceceh pun agak-agak la.
taip ayat tu tak reti nak berjimat-cermat space langsung.
berjela-jela dah tempat komen abang long ni haaa..

cakap giler koser kang, tau marah.
hahahaha ;p

KAKTINY said...

oit.. pehal asik nama aku ngan muka 'akak sorang' tu jer yang kuar kat komen abanglong nih weh?.. org lain tak mau tinggai koemn ker.. ok lah.. aku JANJI utk 'sep'kan ruang komen ni utk org lain plak.. TAPI DENGAN SYARAT..

KAK UNGKU JANGAN BALAS KOMEN AKU NIH!!!.. kalau tidak.. aku tarik balik janji aku tuh..

(STOP.. kak ungku.. jgn dok nak taip apa2.. BABAP kang tangan tuh..)

Ungku Nor said...

"oit.. pehal asik nama aku ngan muka 'akak sorang' tu jer yang kuar kat komen abanglong nih weh?.."

weih pomfuaann..
ko lupe ke yg ko skang ni tgh jadik 'ular tedung sela'??

bebuat tanya plak lagi..ape kessss.
*kepal sotkabar nak sumbat telinga*

hahahaha ;p

KAKTINY said...

oleh kerana kak ungku tak amek endah ngan warning aku makanya.. aku secara rasminya tarik balik JANJI tak nak komen lagi..

daripada akak kepai surat kabo tuh, baik pi kepai kueh pau.. ada gak pekdah, buleh jamu org makan masa org nak pi hantar buku RAM tu nanti... (oitt.. surat kabo tu pi juai, dpt gak beberapa sen.. yang pi kepai tu buat apa?.. buat hitam tangan jer.. :P)

Ungku Nor said...

memang saja nak kasik tangan ai hitam.
sebab lepaih tu nak pi tempek kat muka hang.
pasei hang BISIIIIIIIINNNNNN!!!!!

ekekeke ;p

Ijah @ Fariza said...

abg long saya dah email pada abg long ade terima tak?

zino said...

novel2 Ramlee awang murshid tu memang feberet mem.. tadi ada nampak dalam akhbar sinar.. dia dah hint nak beli dah hehe

blackpurple @ jowopinter said...

Salam.

Sejujurnya saya belum pernah sekali pun membaca novel RAM. Mungkin kali ini ingin membacanya.

Ungku Nor said...

Salam abg Long,
Aliff baru call saya tadi memaklumkan abg Long dah hantar Hijab Sang Pencipta yang saya oder ke ofis dia.

Saya nak bank-in duitnya atau saya titipkan menerusi Aliff je?

email saya, ungku_nor@yahoo.com

atty's said...

mcm besh nie..kalo baget ade leh beli

arsaili said...

salam abg long..lama tak ke mari...ribuan maaf sebab tak sempat berjumpa abg long dan juga masalah software untuk tugas yg saya ingin abg long bantu tempoh hari. Belom ada rezeki nak minta tolong abg long agaknya...gembira melihat perkembangan perniagaan bang long yg pelbagai..moga berjaya ya

masni qisrine said...

nak buku jugaaaaa