Thursday, September 27, 2007

Tazkirah Universiti Ramadhan (13)

Aku rasa benar - benar 'terpukul !'


video

5 comments:

mama ranggie said...

banyak bende yg die bg free kat kite cuma kite ajer berkira untuk 'DIA'....(MAKSUD TERSIRAT...)

nurazzah8 said...

abang long, sejuk nya hati kalau anak2 kita (termasuklah mak bapaknya) boleh selalu buat mcm tu... tinggalkan segala yg dibuat bila dengar azan... ini tidak...lagi kuat azan, dikuatkannya pulak volume TV tu, atau PS ke, atau komputer game ke... selalu kena ingatkan..."dah masuk waktu, pergi solat...." ...

echah_syed said...

anak combi so far alhamdulilah..tatau besok lusa kot berubah..risau gak!

arsaili said...

walaupun gaya hidup ranggi..tapi time solat tak pernah lupa...good reminder for myself

Anonymous said...

iklan mcm ni la yg diperlukan kat Malaysia. Tapi tak... iklan kad prabayar lebih gah kat sini. Konon stylo habis la... Budak-budak diajar, kalau kena 'pangkah' kat badan kira hebat nak mampus la... (teka iklan apa?). Padahal depa tak tau (atau buat tak tau), zaman dulu2, anak2 dara atau orang lelaki skali pun, takut kalau kena pangkah. Menangis tak berlagu la kalau kena pangkah tu... silap2 mampos terus.
~kangaq merepek lagi.