Thursday, January 31, 2008

IKLAN



PESTA BUKU ALAF 21


BERMULA HARI INI !!!







MASKARA - KEMBALI !!!


MALAM BACA NASKHAH SINDIKET SOL ~ JAH


Tempat - RUMAH PENA

Masa - 8.30 malam

Tarikh - 2 HB FEBRUARI

14 comments:

pB said...

Salam Abg Long

Punyalah tunggu SALES ...

tapi dah ada ...

'pitih' pulak tak ada ...


G jamu mata jer lah dulu ....

ainizakri said...

Salam ABg Long..

Ni mesti geng KaK Sri .. cam menarik aje buku2 ni..

Ila said...

Potongan harga yg hebat ttp jarang nak menikmatinya krn setiap kali buku baru berada di pasaran,sy adalah antara org yg terawal membelinya . Kena lak novelis kegemaran,dah tak tgk sinopsis terus sambar . Tiap2 minggu muka ni mmg tercongok kat MPH dan Popular sampai pekerja dia dah kenal .

Rasha_rz said...

hai... semua orang tunggu sales ya? kesian penulis dan publisyer. tapi tak mengapa, asal mahu membaca dan menghayati... selamat membaca

mama ranggie said...

mama akan cuba dapatkan di pasaran..

sabiah said...

saya dulu blajar kat shah alam.5 tahun lg tu.tapi syg nya alaf21 pun xtau kat mana?ada idea x mcm mana nak pegi situ,dari puchong?

tolong bg tau.

arsaili said...

salam abg long, wahhh bes nya ada pesta buku ek...tak sempat nak gi aa, kat kuching lagi

Abang Long said...

pb, tunggu PESTA BUKU 2008, bulan April.

Abang Long said...

ainizakri, errrr.... hampir betul tekaan itu ...

Abang Long said...

ila, ikut dasar kerajaan, MEMBACA jambatan ilmu !

Abang Long said...

rasha rz, yang sebetulnya, dimana ada jualan murah, disitu manusia bertumpu ....

Abang Long said...

mama ranggie, tunggu je bulan April.

Abang Long said...

sabiah, lain kali datang je dengan KTM Komuter, turun di Padang Jawa, dah dekat dah tu ....

Abang Long said...

arsaili, tunggu je pesta buku kat Kuching.