Monday, December 30, 2013

Buku, Novel dan AL QURAN. KKSB. Order Terus !


PENGHANTARAN PERCUMA !  oleh  AR RAZI NETWORK.


Bagi kawasan meliputi -  Klang,  Pelabuhan Klang,  Pelabuhan Utara,  Bandar Sultan Suleiman,  Sri Andalas dan Shah Alam  (Seksyen 1 - 23 sahaja).  Bagi anda yang menetap dikawasan yang tercatat.  Penghantaran buku,  novel dan kitab AL QURAN akan  dikirimkan secara PERCUMA ! 
✔   Tidak perlu duit minyak.
✔   Tidak perlu bayar  tol.
✔   Tidak perlu duit parkir.
✔   Tidak perlu wang pos.
✔   Tidak perlu bazirkan masa dan tenaga.


Didapati ada pelbagai faktor maka peminat dan pembeli novel merasa kecewa. Kerana mereka sukar untuk memperolehi novel yang mereka hajati.


Secara rutin,  saya akan pergi ke Gudang KUMPULAN KARANGKRAF SDN BHD hampir setiap hari.  Dan secara realitinya,  saya dapat melihat dan mengetahui kedudukan terkini novel yang masih ada.


Saya juga sentiasa berhubung terus dan mudah berurusan dengan staff Grup Buku.  Maka,  jawapan yang saya perolehi adalah yang terkini.  Setelah jawapan diperolehi,   kebiasaanya saya akan terus mendapatkan naskah dan novel akan diposkan segera mungkin.


Mungkin dalam situasi tertentu,  bagi novelis yang tersenarai yang menetap di sekitar Klang,  Pelabuhan Klang dan Shah Alam.  Maka,  saya akan mendapatkan TANDATANGAN novelis dan selepas itu,   naskah akan diposkan.


Amat memahami kekecewaan peminat dan pembeli yang tidak mendapat novel yang dihajati.   Maka,  diruangan ini juga,  saya memohon kerjasama dari para novelis untuk memaklumkan kepada peminat dan pembeli agar menghubungi saya terus.


Apa yang saya perlukan adalah seperti dibawah:

1]  Nama Penuh.
2] Alamat lengkap dan poskod.
3] Nombor hp.
4] Tajuk dan kuantiti.
5] Bank peribadi.Setelah mendapat pengesahan,  novel yang diperlukan itu masih ada stok.  Barulah pembeli boleh memasukkan deposit.

Sila bank-in ke dalam salah satu akaun.  Atas nama  - MOHAMAD FEROZ BIN MOHAMMAD ZAINI:

MAYBANK  112045101747 
CIMB  1214-0103882-528 
BSN  10104-41-00002047-2 
BANK ISLAM  12-038-02-555836-7  


Boleh order melalui:
Emel - mohamad.feroz@gmail.com
PM - FB Abang Long.
Hubungi / SMS:  019 2254910


No comments: